Muhtarlar Günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Altınova’da düzenlenen törenle kutlandı. Altınova Kaymakamlık önünde düzenlenen tören, muhtarların Atatürk Anıtı’na çelenk koyması, saygı duruşu, İstiklal Marşımız okundu.

GENİŞ KATILIM

Altınova Kaymakamlık önünde düzenlenen tören törene; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Altınova İl Genel Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Törenin ardından köy ve mahalle muhtarları Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’i ziyaret etti.

19.10.2019 10:50:32 _98