Duygusal veda

Altınova Belediyesi 13. Kültür Festivali kapsamında Altınova’ya gelen Kardeş Belediyelerimiz KKTC Tatlısu ve Bosna Hersek Konjik Belediyesi temsilcileri duygusal bir veda ile ülkelerine geri döndü.

Altınova Belediyesi’nin Kardeş Belediyelerinden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ve meclis üyeleri, Bosna Hersek Konjik Belediyesi temsilcileri, dostluk köprülerini güçlendirerek ülkelerine geri döndü.

YOLCULUK ÖNCESİ KAHVALTI

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, KKTC Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, Tatlısu Belediye Meclis üyesi Hüseyin Kocaman, Tatlısu Belediyesi eski Meclis üyesi Muzaffer Aydın, Bosna Hersek SDA Partisi Konjik İl Başkanı ve Kardeşlik Federasyonu Grup Başkan Osman Catic, Konjik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Samir Memiç, bir dönem Bosna Hersek’te savaş muhabirliği yapan Mustafa Sevinç, Altınova Belediyesi personeli İrfan Sevinç ve Fatih Çeviker yolculuk öncesi birlikte kahvaltı yaptılar.

HEDİYELEŞTİLER

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan ve Bosna Hersek SDA Partisi Konjik İl Başkanı ve Kardeşlik Federasyonu Grup Başkan Osman Catic ve beraberindeki heyete çeşitli hediyeler verdi. Başkan Oral, en kısa zamanda yeniden bir araya gelmek ümidiyle kardeş belediye temsilcilerini uğurladı.

30.7.2019 08:33:12 _62