Kültür Festivali’nde coşkulu kapanış

Altınova Belediyesi 13. Kültürler Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. İlçede bulunan farklı kültürden insanların bir araya geldiği festivalde düzenlenen konserler büyük beğeni topladı.

Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması kapsamında Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Kültür Festivali kapsamında sahneye çıkan Hülya Polat ve Orhan Ölmez, izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Altınova Belediyesi 13. Kültür Festivali büyük bir coşkuyla tamamlandı. Festivalin son günü Türk Müziğinin iki güçlü sesi Hülya Polat ve Orhan Ölmez Altınovalı’larla buluştu. Festival kapsamında sahneye çıkan Hülya Polat, söylediği birbirinden güzel türkülerle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Müzik eşliğinde halay çeken vatandaşlar doyasıya eğlendi.

UNUTULMAZ SAATLER

Hülya Polat’ın ardından sahneye çıkan Orhan Ölmez ise duyguları doruğa çıkarttı. Orhan Ölmez, Altınovalıları coşkuda zirveye taşıdı.

Hülya Polat ve Orhan Ölmez verdikleri konserlerde, festivalin özüne uygun olarak ülkemizin her yöresinden birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Her iki konserde de vatandaşlar unutulmaz anlar yaşadı.

Konserler sonunda iki değerli sanatçıya Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından teşekkür plaketi ve çiçek verildi.

GENİŞ KATILIM

Halk Konserine; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve belediye meclis üyeleri, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Bosna Hersek SDA Partisi Konjik İl Başkanı ve Kardeşlik Federasyonu Grup Başkan Osman Catic, Konjik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Samir Memiç, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Altınova İlçe Başkanı Cengiz Kalyon, İl Genel Meclis üyeleri Ali Çorbacı ve Resul Çiftçi, Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, Altınova İlçe Tapu Müdürü Mustafa Demirci, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

29.7.2019 13:27:05 _94