SKB’nin yeni başkanı Alinur Aktaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin (SKB) 31. Meclis Olağan Toplantısı’nda birliğin dördüncü başkanı oldu.

Yapılan gizli oylamada 162 oydan 143’ünü alan Büyükşehir Belediyesi ve SKB Başkanı Alinur Aktaş, devraldıkları bayrağı daha da yukarılara taşımanın gayretinde olacaklarını söyledi.

ALTINOVA’YI TEMSİL ETTİLER

Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Bursa’da düzenlenen SKB meclis toplantısı, Çekirge Kervansaray Termal Otel’de gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı şehirlerinden belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda; gizli oylama yöntemi ile yapılan seçimlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 2 yıl boyunca yeni başkanı olarak belirlendi. Altınova Belediye Başkan ı Dr. Metin Oral’ın katılamadığı genel kurulda Altınova’yı Altınova Belediye Meclis üyesi Bilal Ok ve Altınova Belediyesi Çevre Mühendisi Ali Rıza Çağrı Gürol temsil etti.

20.6.2019 10:45:17 _109