Şampiyondan Oral’a ziyaret

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Türkiye Cimnastik Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Atakan Ergin, Altınova Belediye Başkanı Dr. metin Oral’ı ziyaret etti.

29-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Türkiye Cimnastik Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olan Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü’nün sporcusu Atakan Ergin, Başkan Oral’ı makamında ziyaret etti.

SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü Başkanı Erdem Coşkuner ve annesi Ayşe Ergin ile Altınova Belediyesi’ni ziyaret eden Atakan Ergin, sevincini Başkan Oral ile paylaştı. Atakan Ergin’i kutlayan Başkan Oral, “Atakan ile gurur duyuyoruz. Atakan ve takım arkadaşlarının başarılarının devamını diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR

Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü Başkanı Erdem Coşkuner, “Spor kulübümüz; zihinsel, mental ve otistik bireylerin spor organizasyonlarıyla, bedensel ve sosyal kazanımlarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Etkinliklerimizde bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

12.6.2019 09:08:07 _26