Gençlik Yürüyüşü yapıldı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen. ‘Gençlik Yürüyüşü’ ilçe protokolü, vatandaşlar, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Altınova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Yürüyüşü büyük ilgi gördü.

GENİŞ KATILIM

Gençlik Yürüyüşüne Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti Altınova ilçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Milli eğitim Müdürü Zeki Sitar, daire amirleri, Altınova Belediyesi Zabıta Amiri Salih Akbaş, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Anıtı önünden başlayan yürüyüş, kaymakamlık binası önüne kadar sürdü. Kaymakamlık binası önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören son buldu.

15.5.2019 10:48:53 _22