Altınovalı sporculardan Oral’a ziyaret

Altınova Belediyespor Güreş ve Tekvando Takımı sporcuları, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

Altınova Belediyespor güreş ve tekvando takımından sporcular, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a ziyarete bulundu.

TEŞEKKÜR VE SÖZ

Ziyarette genç sporculara; Altınova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başatan, Altınova Belediyespor Kulüp yöneticisi Muhsin Kaya, Altınova Belediyespor Güreş Takımı Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya eşlik etti. Başkan Oral’a desteklerinden dolayı teşekkür eden genç sporcular, çok çalışıp dereceler almak için Başkan Oral’a söz verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, genç sporculara başarılar diledi.

1.2.2019 08:57:24 _77