56 tekvandocu kuşak atladı

Altınova Belediyespor Kulübü Teakwondo Takımı’nın 2018 yılı 3. Dönem Taekwondo Kuşak Sınavı gerçekleştirdi.

Altınova Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kuşak terfi sınavında 56 sporcu ter döktü. Sınava giren minik ve genç sporcular, başarılarıyla göz doldurdular.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sporcu ailelerinin de takip ettiği kuşak sınavında başarılı olan sporcular ayakta alkışlandı. Altınova Belediyespor Teakwondo Antrenörleri sınav sonunda yaptığı açıklamada, başta Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyespor Kulüp yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, kuşak sınavını kazanan çocukları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

15.10.2018 11:52:22 _298