Öğrencilere kırtasiye yardımı

Vakıfbank İlkokulunda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlamalarının ardından Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçede eğitim öğretime başlayan ilkokul 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından her yıl geleneksel hale gelen kırtasiye yardımı bu yıl da gerçekleşti. Alfabeye ‘merhaba’ diyen minik öğrencilere hediye edilen kırtasiye malzemeleri, ilçe protokolü tarafından verildi.

BAŞARI DİLEKLERİ

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Altınova İlçe Jandarma Komutanı. Jn. Üst. Burak Kılıç, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ve daire amirleri katıldı.

Okul ziyaretlerinde ilçe protokolü, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında alfabeye başlayan öğrencilere başarılar diledi.
Öte yandan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

20.9.2018 00:13:28 _61