AK Partililer vatandaşla bayramlaştı

AK Partili yöneticiler, Kurban Bayramının son günü Altınova’da vatandaşla bayramlaştı. İlk olarak Altınova Merkezde vatandaşlarla bir araya gelen partililer, ardından köyleri ziyaret etti.

AK Partili yöneticiler, Altınova’da esnaf ve köy ziyaretleri yapıp vatandaşla bayramlaşıp çocuklara boyama kitabı hediye ettiler.

KÖYLERE ÇIKARMA

Köy ziyaretlerine; AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkan Vekili Metin Tok ve yönetimi, AK Parti Altınova ilçe kadın ve gençlik kolları ile Altınova Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Parti yöneticileri, Ayazma, Karadere, Fevziye, Çavuşköy, Çavuşçiftliği, Aktoprak, Sermayecik, Örencik, Ahmediye, Geyikdere Köylerini ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı.

27.8.2018 10:13:39 _56