Osman Gazi için Mevlit

Altınova Belediyesi 12. Kültürler Festivali kapsamında Osman Gazi, Evliya Çelebi, Hersekzade Ahmet Paşa ve ecdadımız için mevlit okutuldu.

Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nde düzenlenen mevlide; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Yalova İl Müftüsü Turgut Açari, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, KKTC Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, MHP Altınova İlçe Başkanı İrfan Şen, belediye meclis üyeleri, Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemaleddin Kaya, caminin Müezzin-Kayyımı Abid Duman ve Hersekzade Ahmet Paşa Camii İmamı Mahmut Aydın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okurken, duayı da İl Müftüsü Turgut Açari yaptı. Mevlidin ardından vatandaşlara cami avlusunda Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

29.7.2018 12:33:35 _285