Sıkmadık el kalmıyor

AK Parti, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti İl ve Altınova İlçe Teşkilatı, Yalova Milletvekili Adayı Dr. Hasan Özçelik ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK PARTİ DURMUYOR

AK Parti Yalova İl SKM Başkanı Ali Rıza Alkış, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Yalova Milletvekili adayı Dr. Hasan özçelik, AK Parti il ve İlçe yöneticileri, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

YENİ SİSTEMİ ANLATIYORLAR

AK Parti Teşkilatları, 24 Haziran seçimlerine yönelik Altınova genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde çeşitli ziyaretlerde bulunan partililer esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Yeni hükümet sistemi hakkında vatandaşlara bilgi veren partililer, sorunları dinleyip, talepleri alıyorlar.

18.6.2018 14:52:51 _231