Altınova bayramlaştı

Altınova İlçe Bayramlaşması, Altınova Belediyesi binası zemin katında gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Altınova Kaymakamı Zafer Engin ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, vatandaşları belediye girişinde karşılayarak, tek tek bayramlaştı.

GENİŞ KATILIM

Bayramlaşma törenine; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Yalova İl Genel Meclis Başlkanı Yaşar Demirel, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yzb. Mesut Aslan, Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Milletvekili Adayı Dr. Hasan Özçelik, AK Parti 26. Dönem Yalova Milletvekili Adayı Mehmet Demirhan, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanımız Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Özkan Tekin, İl Genel Meclis Üyesi Ali Çorbacı, Altınova Belediye Meclis Üyeleri, Altınova Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan, daire amirleri, muhtarlar, belediye personeli, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

18.6.2018 10:17:16 _391