Hersekliler buluşuyor

Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Altınova Hersekliler Buluşması, 16 Haziran 2018 Cumartesi Günü 12:00-17:00 saatleri arasında Hersek Güreş Sahasında gerçekleştirilecek.

Altınova Belediyesi, Hersek Köyü Mahalle Muhtarlığı ile Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle düzenlenecek olan Hersekliler 2. Kültür ve Dayanışma Günü, 16 Haziran 2018 Cumartesi Günü 12:00-17:00 saatleri arasında Hersek Güreş Sahasında gerçekleştirilecek.

DAVET

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hersek Köyü Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay ve Hersekliler Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Erkan Uysal tüm vatandaşları Hersekliler 2. Kültür ve Dayanışma Günü’ne davet ettiler.

ZENGİN PROGRAM

16 Haziran 2018 Cumartesi Günü (Ramazan Bayramının 2. Günü) tarihi Hersekzade Ahmetpaşa Camii’nde Kur-an tilaveti ile başlayacak program, mezarlık ziyareti ile devam edecek. Mezarlık ziyaretinin ardından Hersek Güreş Sahası çevresine açılan fotoğraf sergisi gezilecek. Etkinlik, protokol konuşmaları, müzikli eğlence, çekilişler ve yarışmalar devam edecek.

13.6.2018 15:54:30 _104