Ramazan’da Altınova, birlikte iftar açtı

Altınova Belediyesi’nin geleneksel toplu iftarlarında bu yıl 20 bölgede toplam 16 bin kişiyle iftar açıldı.
Ramazan ayı içerisinde yaşlı, engelli ve maddi durumu iyi olmayan ailelere de iftar ve sahur için sıcak yemek verildi.

Altınova Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftar organizasyonlarının sekizincisi Çınar Koru Mevkiinde gerçekleştirildi.

SON İFTAR TOKMAK’TA

Altınova Belediyesi’nin geleneksel toplu iftarlarının sonuncusu belediyenin mücavir alanı olan Tokmak Köyü’nde gerçekleşti. Tokmak Köyü’nde gerçekleştirilen programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar,  birlikte oruç açmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadılar.

VATANDAŞLARLA SOHBET

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı ilahi, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile başladı. Başkan Oral, iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

“BÜYÜK MUTLULUK”

Toplu iftarlar sayesinde vatandaşların aynı duyguda buluştuğunu, birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyleyen Başkan Oral, “Ramazan Ayı, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan önemli zaman dilimleri arasında yer almaktadır. Vatandaşlarımızla birlikte iftar açmak bizim için büyük bir mutluluk” dedi.

13.6.2018 09:00:06 _113