Evlilik öncesi eğitim verildi

Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aile Eğitim Programları kapsamında, Altınova Belediyesi’nde ‘Evlilik Öncesi Eğitim’ konulu seminer düzenlendi.

Altınova Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere, belediyede görev yapan bekar personeller katıldı.

BİLGİ PAYLAŞIMI

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Selva Şengül ve Yalova İl Müftülüğü Vaizi Zübeyde Kalyoncu, tarafından verilen seminerde aile içi ilişkilerin sağlıklı devamı yönünde yapılabileceklere yönelik bilgilendirme yapılarak iletişim süreci ve problem çözme becerileri hakkında farkındalık sağlanması konularında paylaşımda bulunuldu.

Düzenlenen Evlilik Öncesi Eğitim programında konuşma yapan Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yunus Özdaş, eğitim sonunda  katılımcılara katılım belgeleri takdim etti.

30.5.2018 16:42:52 _377