Hersekliler iftarda buluştu

Altınova Belediyesi'nin mahalle iftarlarına Hersek Mahallesinde devam edildi. iftara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Hersekzade Ahmet Paşa camii önünde gerçekleştirilen programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar,  birlikte oruç açmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadılar.
YOĞUN KATILIM
İftar programına; AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti Altınova SKM Başkanı Metin Tok, AK Parti Kadın kolları Başkanı Zehra Günaydın, Belediye Meclis üyesi Ali Koçal, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Hersek Mahalle Muhtarı Vedat Gencebay, Hersekliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uysal ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KURAN TİLAVETİ VE DUA
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı ilahi, Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii müezzin-Kayyımı Abid Duman’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile başladı. Kuran tilaveti ve duanın ardından Hürriyet Ortaokulu 6-A sınıfı öğrencisi Sude Uysal’ın söylediği ilahiler büyük beğeni topladı.
VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR
Başkan Oral, iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. İftar programlarına katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bizler büyük bir aileyiz. Geleneksel mahalle iftarlarımızda bu güzide ailenin kaynaşmasını, birlik ve beraberliğini pekiştirmesini amaçlıyoruz. Çok şükür vatandaşlarımızın duyarlığı ve desteğiyle bunu da başarıyoruz. İftarlarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

30.5.2018 10:49:59 _272