Oruçlar birlikte açılıyor

Altınova Belediyesi’nin mahalle iftarlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Altınovalılar, iftarda bir araya gelerek oruçlarını birlikte açtı.

Altınova Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları Hürriyet Mahallesi Hükümet Konağı önünde devam etti.

DUALARLA BAŞLADI

Birbirinden güzel ilahilerin okunduğu iftar yemeği,Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemaleddin Kaya’nın Kur-an tilaveti ve duayla başladı. Hükümet Konağı önündeki iftara; Altınova kaymakamı Zafer Engin, , Kaymakam Adayı Hüseyin Aydın, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

TEK TEK İLGİLENDİ

Misafirleri iftar alanında karşılayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Altınovalılar bir iftarı daha birlikte yapmanın huzur ve mutluluğunu yaşadı. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, çocuklarla girdiği diyalog dikkatlerden kaçmadı.

23.5.2018 10:28:45 _385