Denizcilikte mezuniyet coşkusu

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş Denizcilik Meslek Lisesi’nin Mezuniyet törenine katıldı.

Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş Denizcilik Meslek Lisesi 2017-2018 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencileri düzenlenen törenle uğurladı.

GENİŞ KATILIM

Mezuniyet Törenine; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Kaymakam Adayı Hüseyin Aydın, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, AK Parti Altınova ilçe Başkanı Hasan Zafer, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, daire amirleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

BAŞARI DİLEKLERİ

Törende dönem birincisi olan öğrenci dönem kütüğüne bröve çaktı. Ardından öğrencilere diplomaları verildi. Diplomalarını protokol üyelerinden alan öğrenciler sahnede hep birlikte kep attılar.

Öğrencilerin mutluluğunu paylaşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Okul müdürümüze ve öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

16.5.2018 10:52:10 _51