Halk Eğitim’den muhteşem sergi

Altınova Halk Eğitim Merkezi’nin 2018 yılsonu ortak sergisi, Altınova Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı.

Altınova Halk Eğitin Merkezi tarafından 2017-2018 eğitim döneminde açılan kursların yılsaonu sergisi büyük beğeni topladı.

GENİŞ KATILIM

Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisine; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri çiçek, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı belediye Başkan Vekili Bülent Karasu, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi, İlçe Milli Eğitim Müdür Zeki Sitar, Altınova İlçe Halk Eğitim Müdürü Ahmet Kemal Hazır, il genel ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri, davetliler, eğitmen ve kursiyerler katıldı.

126 BRANŞ

Altınova İlçe Halk Eğitim Müdürü Ahmet Kemal Hazır, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 126 kurs açtıklarını ve 2 bin 403 kursiyere eğitim verdiklerini ifade etti. Açılışın ardından ilçe protokolü sergileri gezerek yapılan eserleri yakından inceleyip, ürünler hakkında bilgi aldılar.

3.5.2018 13:08:25 _586