Duygusal veda

7. Altınova Belediyesi Uluslararası 23 Nisan Halk Oyunları Çocuk Festivali kapsamında ülkemize gelen kardeş belediyesi ekipleri, duygusal bir törenle ülkelerine uğurlandı.

Altınova Belediyesi Uluslararası 23 Nisan Halk Oyunları Çocuk Festivali kapsamında ilçeye gelen kardeş beledilerimizin çocukları unutulmaz anılarla ülkelerine gönderildi.

HEDİYELEŞTİLER

Makedonya’nın Merkez Jupa Belediye Başkanı Arijan Ibraim, Makedonya Üsküp Studenican Belediye Başkanı Azem Sadiki, Bulgaristan’ın Dve Mogili Belediye Başkanı Bojidar Borisov ve beraberindeki heyetler, yeniden bir araya gelme temennisiyle ülkelerine döndüler.

Uğurlama öncesi Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret eden misafir belediye başkanları ve beraberindekiler, karşılıklı hediyeleştiler. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, misafirlerini Türkiye’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

25.4.2018 10:42:44 _133