Çocuklar doyasıya eğlendi

Altınova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında her yıl geleneksel olarak kurduğu oyun parkında bu yıl da çocuklar doyasıya eğlendi.

Altınova Belediyesi, bu yıl da çocukların gönüllerince eğlenebilmesi için Vakıfbank İlkokulu bahçesine oyun grupları kurdurdu. Etkinlik çocukların büyük beğenisini topladı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Vakıfbank İlkokulu bahçesine kurulan oyun alanlarından ilçe genelindeki ilkokul öğrencileri yararlandı. Altınova Belediyesi tarafından belirlenen plan çerçevesinde bulundukları okullardan alınarak Vakıfbank İlkokulu bahçesine getirilen öğrenciler, gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

MUTLULUĞA ORTAK OLDULAR

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte;

Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova İlçe Jandarma Komutanı K. Yzb. Mesut Aslan, Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, AK Parti ilçe yöneticileri, İl Genel Meclis ve belediye meclis üyeleri öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

19.4.2018 16:03:17 _401