Tersaneler bölgesinde seyyara operasyon

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne bağlı ekipler, Altınova Tersaneler Bölgesinde seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne bağlı ekipler. Altınova Tersaneler Bölgesinde seyyar satıcılara yönelik operasyonlar düzenledi.

MALLARA EL KONULDU

3 hafta boyunca Altınova Tersaneler Bölgesinde seyyar satıcılara yönelik çalışmalar yapan Altınova Belediyesi Zabıta ekipleri, kaçak olarak seyyar satış yapan kişilere cezai müeyyide uygularken mallarına yasalar çerçevesinde el koydu.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

üç hafta boyunca her sabah erken saatlerde tersaneler bölgesinde seyyar satıcılarla mücadele eden zabıta ekipleri, kaçak olarak nerede üretildiği bilinmeyen gıda maddelerine tutanakla el koydu. Yetkililer, tersaneler bölgesinde işçilerinin sağlığı açısından sıkıntılı olarak satışı yapılan bu ürünler için kontroller devam edeceğini açıkladı.

2.1.2018 13:32:54 _412